Tel: +359 885 587788

ФИРМЕН ПРОФИЛ

ДЕЛИТА ТРЕЙД ООД е търговска компания, с основен предмет на дейност внос и дистрибуция за територията на България на бързо-оборотни хранителни стоки и слабо-алкохолни напитки.

Централният офис и складовите помещения на компанията са разположение в един от най-модерните логистични центрове в България – в добре развитата Северо-източна индустриална зона на гр. София. Складовите помещения са обособени за съхранение на продукти на три различни температурни режима: -18° С, 0° + 4° С, до + 20° С.

ДЕЛИТА ТРЕЙД е представител за Българския пазар на редица реномирани Европейски производители от Италия, Чехия, Румъния, Белгия, Полша и др. Компанията предлага на Българския пазар собствена търговска марка професионално ориентирана готварска и сладкарска сметанa на растителна основа – REGINA BIANCA, както и брашна – REGINA DI FARINA произвеждани в Италия.

Дейността на компанията е фокусирана в канала HoReCa / FoodService, като основния ни стремеж е да предложим на клиентите ни оптимално съотношение цена/качество. За територията на София, дружеството има собствена добре развита дистрибуторска мрежа, чрез която се извършват фреш доставки на три температурни режима. Търговската ни мрежа покрива територията на цялата страна, чрез ползотворно сътрудничество с Дистрибутори / Оператори. В по-големите градове, както и в курортните центрове.

Translate »