Боб и Зеленчуци

Зеленчукови шишчета Тапас 370 гр
Шишчета от бейби зеленчуци - зелени и червени чушки, пълнени зелени маслини, бейби лук, корнишони, подбрани и ръчно нанизани, консервирани в оцет. Идеални за предястия или като елегантна гарнитура към плата.
6,38 лв.
Кестени в захарен сироп 800 гр
Селектирани кестени - белени и консервирани в захарен сироп. Идеални за гарниране на десерти и сладолед, също и като гарнитура за студени ястия или печено месо.
35,15 лв.
Зеленчуков микс за салати и ориз 1,060 кг
Перфектният микс за италиански салати и ориз. Микс от напълно приготвени и попарени зеленчуци – чушки, моркови, нарязани маслини, гъби и бейби грах, консервирани във вода или олио.
19,86 лв.
Нахут 400 гр
Рехидратиран нахут - варен и консервиран в саламура. Хрупкав и вкусен, той е готов за употреба в салати и гарнитури или за приготвяне на хумус.
3,01 лв.
Боб Борлоти 400 гр
Висококачествен боб "Borlotti". Варен и готов за директна употреба. Предложения: за всички видове готвене, в салати и гарнитури.
3,85 лв.
Бял Боб Канелини 400 гр
Варен боб "Cannellini" в саламура. Предложения: топли предястия, супи, салати и други ястия.
3,85 лв.
Черен боб Мексиканос 820 гр
Малък калибриран черен боб, задушен в лек бульон с лук и люти чушки. Със своя изключителен аромат, той е идеално допълнение към месо или други месни ястия.
11,27 лв.
Червен Боб Ред Кидней 2,6 кг
Червен боб Ред Кидней - 2,600 кг. Тези бобови зърна се характеризират с тъмен цвят бордо и с много специален вкус и хрупкавост, което ги прави подходящи за много приложения в кухнята, особено за яхнии и люти меса. Отлична добавка в салати и за приготвяне на студени ястия.
18,66 лв.
Боб Борлоти 2,6 кг
Висококачествен боб "Borlotti". Варен и готов за директна употреба. Предложения: за всички видове готвене, в салати и гарнитури.
14,80 лв.
Натурални венчета от Артишок - 30/40, 2,5 кг
Натурални венчета от артишок - 30/40, в консерва от 2,5 кг. Пресни сърца от артишок - цели, хрупкави и вкусни. Предложения: при приготвяне на вкусни пържени или печени зеленчуци, в салати или като гарнитура.
38,27 лв.