Онлайн магазин: брашно за пица, паста, хляб, мая в София - България

Брашно и Мая

Брашно за Пица тип 00 Reggio di Farina (зелено)
Брашно тип 00 за пица Reggio di Farina (зелено) - произведено в Италия. Идеално за 2-3 часова топла ферментация или 48 часова студена ферментация и с възможност за продължително време на съхранение в хладилник. Подходящо за приготвяне на теста за пица с висока хидратация, за пица Ала Романа, пица в тава с не повече от 24 часова студена ферментация. Идеално за чабата, фокача и други.
64,80 лв.
Брашно за Пица тип 00 Reggio di Farina (червено)
Брашно тип 00 за пица Reggio di Farina (червено) - произведено в Италия. Идеално за 4-8 часова топла ферментация или 72 часова студена ферментация и с възможност за продължително време на съхранение в хладилник. Тестото за пица е вкусно, ароматно и леко. Бордът е особено лек, вкусен и хрупкав. 
67,20 лв.
Брашно за Пица тип 00 Manitoba Reggio di Farina (синьо)
Брашно за пица тип 00 Manitoba Reggio di Farina (синьо) - произведено в Италия. Идеално за кръгла пица и 10-16 часова топла ферментация или студена ферментация над 72 часа. Подходящо за засилване на по-слаби брашна, за козунаци, многолистно тесто (кроасани), за направа на предферменти и т.н. Тестото с дълга ферментация е изключително вкусно и лесно за храносмилане от организма. Бордът е висок, кафяв и вкусен, а основата хрупкава.
73,20 лв.
Двойно смляно брашно от твърда пшеница Semolina Reggio di Farina
Двойно смляно брашно от твърда пшеница Semolina Reggio di Farina (кафяво) - произведено в Италия. Специален, двойно смлян грис от твърда пшеница, произведен от селектирано зърно. Отличава се с отличните си свойства на еластичност, абсорбация и задържане. Идеално за малки хлебчета тип Чабата, големи хлябове тип Пане Пулиезе. Перфектно за влагане в тесто за пица (при съотношение до 20% от теглото на брашното тип 00 за пица) и за разточване.
99,75 лв.
Брашно от твърда пшеница Semola Reggio di Farina (жълто)
Едро смляно брашно от твърда пшеница Semola Grosaa Reggio di Farina (жълто) или едро смлян пшеничен грис - произведено в Италия. Идеално за всякакъв вид прясна паста (задържа текстурата на пастата Al dente), за разточване на пица, за добавка към тесто за пица - придава рустикален автентичен вид и вкус на пицата.
99,75 лв.
Брашно тип 0 W365 GMI Primo Ingrediente
Брашно тип 0 W365 GMI Primo Ingrediente. Идеално за производство на тесто с висока хидратация за хляб, чабата, пица. Перфектно за продукти с висока степен на втасване: козунаци, панетоне, Коломба, Пандоро, торти. Подходящо за дълги топли ферментации - до 18 часа или над 72 часови студени ферментации. Изключително подходящо за използване като префермент (бига, полиш) с време за втасване 16-18 часа.
76,20 лв.
Интегрално Брашно GMI Primo Ingrediente
Интегрално (пълнозърнесто) брашно GMI Primo Ingrediente. Подходящо за производство на всякакви пълнозърнести теста - хляб, пица, фокача и други. Може да се използва самостоятелно или миксирано с друго брашно тип 00.
74,40 лв.
Многозърнесто брашно Multicereali
Многозърнесто бяло брашно Multicereali, произведено в Италия. Микс от специално селектирани зърна, за да се получи перфектно балансиран продукт. Съдържа естествена закваска от дрожди, която му придава типична текстура и аромати. Подходящо за приготвяне на многозърнесто светло кафяво тесто, със средно дълга ферментация 10-16 часа и отворено време за съхранение в хладилник до 2 дни. Изключително богато на фибри. Съдържа: слънчогледово семе, овесени трици, сусам, ечемик, мая, малцово зърнено брашно. Препоръчва се миксиране в съотношение 50:50 с брашно тип 00. Подходящо за всякакъв вид хлебни теста и пица.
36,74 лв.
Брашно за пица тип 00 GMI FRUMENTA PIZZA FACILE
Брашно за пица тип 00 GMI Frumenta Pizza Facile. В опаковка от 5 килограма с удобна дръжка. Произведено в Италия. Идеално за 2-4 часова топла ферментация или 48 часова студена ферментация и с възможност за продължително време на съхранение в хладилник. Подходящо за приготвяне на теста за пица, чабата, фокача, гризини, брьош и други.
12,90 лв.
Брашно от твърда пшеница двойно смляно GMI FRUMENTA
Двойно смляно брашно от твърда пшеница GMI Frumenta - произведено в Италия. Специален, двойно смлян грис от твърда пшеница, произведен от селектирано зърно. Отличава се с отличните си свойства на еластичност, абсорбация и задържане. Идеално за малки хлебчета тип Чабата, големи хлябове тип Пане Пулиезе. Перфектно за влагане в тесто за пица (при съотношение до 20% от теглото на брашното тип 00 за пица) и за разточване.
20,18 лв.
Брашно от твърда пшеница Semola GMI Frumenta
Едро смляно брашно от твърда пшеница Semola Grosaa GMI Frumenta или едро смлян пшеничен грис - произведено в Италия. Идеално за всякакъв вид прясна паста (задържа текстурата на пастата Al dente), за разточване на пица, за добавка към тесто за пица - придава рустикален автентичен вид и вкус на пицата.
4,37 лв.
Брашно за пица тип 00 Pizza Speciale
Брашно за пица тип 00 Pizza Speciale в удобна опаковка от 1 кг - произведено в Италия. С изключително високо съдържание на протеини. Идеално за приготвяне на пица, панетоне, коломба, кроасани и хляб с квас.
4,26 лв.