Фирмен профил

За нас, на първо място стои Вашата удовлетвореност. Именно за това, държим изключително много на качеството на предлаганите от нас продукти, конкурентната им цена, и не на последно място доставката им до Вашата врата.

Нашата селекция продукти: От 2008 година насам, непрестанно селектираме и добавяме нови и нови продукти към нашето портфолио. Първоначално с фокус към Италия, постепенно обръщайки се към цяла Европа, до ден днешен – когато можем да предложим най-доброто от цял свят.

Качеството на нашите продукти: Стремежът ни е, оптимално съотношение цена-качество. Селектираме най-доброто, и успяваме да го предложим на изключително конкуренти цени.

Опаковките на нашите продукти: За да успеем да предложим конкуренти цени, повечето от нашите продукти са опаковани в по-големи, така наречени „кетеринг разфасовки“. Липсват обичайните дизайнерски опаковки и етикети (които може би в повечето случаи струват повече, отколкото съдържанието им). Нашите опаковки са насочени едиствено към запазването на високото качество на продуктите ни, спазвайки абсолютно всички хигиено-санитарни норми. По този начин, плащаме единствено за високото качество на самият продукт.

Нашите доставчици: Работим директно с най-добрите и реномирани фабрики и производители – така избягваме ненужно оскъпяване на нашите продукти и имаме контрол над качеството чрез директната комуникация.

Нашите Клиенти: Утвърдени сме, като доказан, лоялен и надежден партьор на всички професионалисти в областта на храненето. Работим с най-добрите ресторанти, хотели, кетеринги, вериги за хранене и много други.

Нашите Складови помещения: Стопанисваме и управляваме складови помещения, специализирани в съхранението на продуктите ни при необходимите специфични температури: на -18°С, от 0°С до +2°С, от 0°С до +4°С и без температурен режим. Така гарантираме качеството на нашите продукти.

Нашата Доставка: Притежаваме собствен автопарк от сертифицирани и регистрирани в БАБХ хладилни автомобили, специализирани в транспорта на продуктите при различните температури (охладени и замразени). По този начин, гарантираме спазването на хладилната верига – от производителя, през складовите ни помещения, до Вашата врата.

Нашият Екип: Горди сме с нашият екип от професионалисти, всеки изключително компетентен специалист в областта си, започвайки от Снабдяване, Складово стопанство, Логистика и доставки, Администрация и фактуриране и Търговски отдел