Доставка и плащане

ДОСТАВКА

За град София: Доставяме всички поръчки до 1 работен ден, след тяхното получаване (т.е. ако изпратите поръчка днес, ще я доставим през следващия работен ден).

За Страната: Доставката обичайно отнема 1-2 работни дни. Задължително ще се свържем с Вас с допълнителна информация, относно възможна дата на доставка, стойността на доставката и стойност на евентуална хладилна опаковка (хладилна опаковка е необходима, в случай че сте поръчали продукт с нужда от определена температура за съхрание и транспорт).

ТРАНСПОРТ

В рамките на град София: извършваме доставките със собствени хладилни автомобили, регистрирани в БАБХ (Българска Агенция за Безопасност на Храните). Автомобилите ни, подържат нужната температура, която да гарантира качеството на продуктите.

За територията на цялата страна: възможно е да изпратим поръчките чрез куриер. Продуктите, които изискват определена температура на съхранение и транспорт, ще бъдат опаковани или в хладилни кутии, или с използване на сух лед и охладители. В този случай е възможно допълнително оскъпяване за опаковане, което зависи от вида и характеристиките на поръчаните продукти. Преди да започнем с изготвянето на Вашата поръчка, ще се свържем с Вас на посочения телефон или имейл, за да Ви информиразе за стойността на опаковката и да получим Вашето потвърждение.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

При създаването на Вашата поръчка, системата ни ще Ви помоли да избере 1 измежду 3 възможни начина на плащане:

В брой - при получаване на доставката. В този случай, след преглед на доставените продукти от Ваша страна, ще заплатите в брой директно на нашият Шофьор-доставчик.

С Банкова карта - при получаване на доставката. В този случай, след преглед на доставените продукти от Ваша страна, нашият Шофьор-доставчик ще ви предостави POS терминал за плащане чрез Банкова карта.

С банков превод - авансово. В този случай, след получаване на Вашата поръчка, ние ще я обработим и ще ви изпратим имейл с Фактура, с точната стойност на поръчаните от Вас продукти (нужна е обработка на поръчката в склада ни, тъй като някои артикули трябва да бъдат претеглени, преди да бъдат фактурирани). Вие трябва да заплатите по банков път получената Фактура, след което ние ще изпратим поръчката за доставка през следващия работен ден.

Oбщи условия Замяна на продукти Кoнтaкти