Политика за замяна и връщане

ОТКАЗ НА ПРОДУКТИ

Отказът от определени продукти е възможен по време на приема на доставката от Ваша страна. В този случай, стойността им ще бъде приспадната от стойността на Вашата поръчка директно от нашия Шофьор-доставчик.

ЗАМЯНА НА ПРОДУКТИ

Замяна на продукти не е възможна. Вие имате възможността да прегледате внимателно всички продукти по време на доставката. В случай, че по някаква причина се налага връщане на продукти (срок на годност, компроментирано качества), което не може да бъдат установено по време на приема на поръчката, Вие имате право да ни уведомите до 24 часа след доставката. Ние ще изтеглим обратно продукта и ще ви върнем стойността му.

ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИ

Връщане на определени продукти или цялата поръчка е възможен до 1 час след доставката, в случай че оригиналната опаковка на продуктите не е нарушена. Времевият диапазон за връщане на продукти е ограничен до 1 час, за да сме сигурни в правилното температурно съхранение на нашите продукти. В този случай, Вие ще трябва да заплатите само разходите, които сме извършили за да посетим отново адреса Ви и да върнем продуктите до нашият склад.