Картофи

Картофи

Бланширани Картофи Crispers
Къдрави картофи във V-образна форма с хрупкава коричка - предварително изпържени и замразени. С иновативна и ексклузивна V-образна форма - хрупкави отвън, меки и сочни отвътре. В опаковка от 2,5 килограма.
19,80 лв.
Бланширани Картофи Tradisticks
Картофи с различен размер, наподобяващи домашно нарязани. С хрупкава коричка и богат вкус, предварително изпържени и замразени. В опаковка от 2,5 килограма.
15,76 лв.
Бланширани Картофи Fry'n'Dip
Бланширани картофи във формата на лодка с хрупкава коричка - предварително изпържени и замразени. Хрупкави отвън, меки и сочни отвътре. Изключително подходящи за гарнитури към стекове, сосове и много други. В опаковка от 2,5 килограма.
16,24 лв.
Бланширани Картофи Домашен чипс с кожа Петали
Домашен чипс от изключително тънко нарязани слайсове картофи с кожа, предварително изпържени до хрупкавост и замразени. Подходящи за сервиране както горещи, така и студени - остават винаги хрупкави. В опаковка от 2,5 килограма.
24,34 лв.
Бланширани Картофи Макси Чипс
Тънко нарязани слайсове картофи с голям диаметър, предварително изпържени до хрупкавост и замразени. Подходящи за сервиране както горещи, така и студени - остават винаги хрупкави. В опаковка от 2 килограма.
19,56 лв.
Бланширани Картофи 9/18 стек хаус
Щедър разрез пържени картофи с хрупкава коричка и богат вкус, предварително изпържени и замразени. В опаковка от 2,5 килограма.
14,77 лв.
Бланширани Картофи Уеджис с кожа
Бланширани картофи Уеджис с кожа - предварително изпържени и замразени. Рустик разрез картофи с богат, наситен вкус и месеста структура. В опаковка от 2,5 килограма.
15,46 лв.
Бланширани Картофи Кънтри стайл Уеджис
Бланширани картофи Кънтри Стайл Уеджис с хрупкава обвивка от провансалски подправки - предварително изпържени и замразени. Рустик разрез картофи с богат и наситен пикантен вкус и месеста структура, обогатени с чесън и подправки. В опаковка от 2,5 килограма.
18,76 лв.
Бланширани Картофи Уеджис Пикантни с кожа
Пикантни бланширани картофи Уеджис с кожа и хрупкава обвивка - предварително изпържени и замразени. Рустик разрез картофи с богат и наситен пикантен вкус и месеста структура. В опаковка от 2,5 килограма.
18,76 лв.
Бланширани Картофи 6/6 жулиен
Любими изключително тънки и хрупкави картофи, предварително изпържени и замразени. В опаковка от 2,5 килограма.
15,84 лв.
Бейби картофи с кожа
Бейби картофки с кожа, предварително сварени и охладени. В опаковка от 2 килограма.
13,54 лв.
Цели картофи за печене с кожа
Цели картофи с кожа, предварително сварени и охладени. Идеални за пълнени картофи. В опаковка от 2 килограма (8 картофа х 250 грама).
16,56 лв.