Маслини

Маслини

Черни маслини Лечино в маслиново масло Екстра върджин
Мини черни средиземноморски маслини без костилка, консервирани в маслиново масло екстра върджин и опаковани в буркан от 1 килограм. Известни като Таджаски, Лечино, мини маслини Ривиера и т.н., те са най-доброто, което може да бъде получено по отношение на вкус и интензивен аромат.
44,60 лв.
Зелени маслини гиганти Bella di cerignola
Големи зелени маслини с костилка Bella di cerignola. Притежават месеста структура и характерен вкус. Консервирани са в буркан от 3,100 килограма. Те са хранителни и ценни за организма благодарение на баланса между различните компоненти като фибри, витамини, минерали, мазнини и по-специално на олеиновата киселина, която помага да се противодейства на усвояването на лошия холестерол.
45,36 лв.
Маслини Рус Каламон с костилка
Натуралните “Руси” маслини с костилка Каламон (Каламата) се берат от края на октомври до края на ноември. Плодът се бере малко преди да е узрял. Консервирани само във вода, с добавени оцет и сол (без изкуствени примеси, оцветители и консерванти), тези маслини са прекрасно мезе в компанията на чаша узо.
29,92 лв.
Черни маслини Каламон с костилка 321-350
Маслини черен Каламон (Каламата) с костилка, опаковани в кутия от 3 килограма. С характерна бадемовидна форма, с ясно изразен връх и с цвят, вариращ от кафяво до виолетово-лилаво. Консервирани само във вода, с добавени оцет и сол (без изкуствени примеси, оцветители и консерванти). Изключителният им вкус не случайно ги определя като най-специалните маслини.
32,40 лв.
Черни маслини Каламон без костилка 231-260
Маслини черен Каламон с отстранени костилки и опаковани в кутия от 3 килограма. Маслини с бадемовидна форма, с ясно изразен връх и с цвят, вариращ от кафяво до виолетово-лилаво. Изключителният им вкус не случайно ги определя като най-специалните маслини. Консервирани само във вода, с добавени оцет и сол (без изкуствени примеси, оцветители и консерванти).
42,30 лв.
Черни маслини Каламон на шайби
Маслини черен Каламон с отстранени костилки и нарязани на шайби. Опаковани в кутия от 3 килограма. С цвят, вариращ от кафяво до виолетово-лилаво. Консервирани само във вода, с добавени оцет и сол (без изкуствени примеси, оцветители и консерванти). Изключителният им вкус не случайно ги определя като най-специалните маслини. Подходящи за влагане във всяко ястие, салати, пици много други.
42,30 лв.
Зелени маслини Амфисис с костилка 121-140
Големи натурални маслини с костилка от сорт Амфисис. Опаковани в кутия от 3 килограма. С типична кръгла форма и месеста структура. Цветът им варира от много светлобежов до наситено кафяв. Консервирани само във вода, с добавени оцет и сол (без изкуствени примеси, оцветители и консерванти).
32,08 лв.
Зелени маслини Халкидикис без костилка 181-200
Средни по размер натурални маслини от сорта Халкидикис с внимателно отстранени костилки. Опаковани в кутия от 3 килограма. С характерен вкус и аромат и месеста, плътна структура. Консервирани са единствено в саламура от вода, оцет и сол (без добавени изкуствени примеси, оцветители и консерванти).
36,68 лв.
Зелени маслини Халкидикис на шайби
Натурални маслини от сорта Халкидикис с отстранени костилки и нарязани на шайби. Опаковани в кутия от 3 килограма. С характерен вкус и аромат, консервирани единствено в саламура от вода, оцет и сол (без добавени изкуствени примеси, оцветители и консерванти).
41,87 лв.
Паста от маслини Черен Каламон
Паста от маслини черен Каламон (Каламата). С изключително наситен натурален вкус и аромат, гъста консистенция и минимално съдържание на костилки. Перфектна за всички брускети, ястия и много други.
40,07 лв.