Супи, бульони, основи

Супи, бульони, основи

Крем супа от домати 1 кг
Крем супа от домати на прах в кутия от 1 килограм. Произведена в Швейцария. Лесна за приготвяне и с гарантиран прекрасен краен резултат.
32,14 лв.
Крем супа от грах 1 кг
Крем супа от грах на прах в кутия от 1 килограм. Произведена в Швейцария. Лесна за приготвяне и с гарантиран прекрасен краен резултат.
33,40 лв.
Крем супа от аспержи 1 кг
Крем супа от аспержи на прах в кутия от 1 килограм. Произведена в Швейцария. Лесна за приготвяне и с гарантиран прекрасен краен резултат.
32,14 лв.
Крем супа от гъби манатарки 1 кг
Крем супа от гъби манатарки на прах в кутия от 1 килограм. Произведена в Швейцария. Лесна за приготвяне и с гарантиран прекрасен краен резултат.
34,24 лв.
Грейви сос Kotanyi, кутия 1 кг
Грейви сосът е тъмен, с изключително силен вкус, без глутамат. Опаковката е достатъчна за 144 порции. Разтваря се във вряща вода, разбърква се и се оставя да поеме за кратко. Подходящ към печено телешко, свинско и пуешко месо, рулади и свински медальони.
80,26 лв.
Зеленчуков бульон Kotanyi, кутия 1 кг
Зеленчуков бульон Kotanyi, кутия 1 кг. Бульон на растителна основа, с хармонична композиция от зеленчуци и подправки. Подходящ за основа на сосове, овкусяване на зеленчуци, нудъли и всякакви видове супи на растителна основа.
48,70 лв.
Телешки бульон Kotanyi, кутия 1 кг
Телешки бульон Kotanyi, кутия 1 кг. Бульон с натурален екстракт от телешко месо. Без глутамат. Отличен заместител на подправки, за овкусяване на супи, сосове и гарнитури. Изсипете съдържанието във вряща вода и разбъркайте.
72,49 лв.