Крем за готварство Regina Bianca 1 л
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Крем за готварство Regina Bianca 1 л

REGINA BIANCA da cucina e UHT продукт на основата на хранителни мазнини и е чудесен за употреба в готварството. Идеална и икономична алтернатива на прясната (животинска) сметана. Притежава вкуса и структурата на прясната сметана, имайки свойствените характеристики на растителните мазнини, които спомагат за по-лесната употреба в готварството.

7,40 лв. Tax included

6,17 лв. Tax excluded

Всички снимки са илюстративни или представляват предложения за сервиране на готови ястия

local_shipping БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА В СОФИЯ ГРАД ЗА ПОРЪЧКИ НАД 70 ЛВ ПЛАЩАНЕ СЛЕД ПРЕГЛЕД ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА ДОСТАВКАТА

REGINA BIANCA da cucina e UHT продукт на основата на хранителни мазнини, чудесен за употреба в готварството. Идеална и икономична алтернатива на прясната (животинска) сметана. Притежава вкуса и структурата на прясната сметана, имайки свойствените характеристики на растителните мазнини, които спомагат за по-лесната употреба в готварството.

Качеството на REGINA BIANCA da cucina е гарантирано от система за управление на качеството: Сертификат EFSIS Степен B.

REGINA BIANCA da cucina е особено подходящ за приготвяне на хомогенни салци, добре свързани и нежни, за предястия, за основни ястия, тестени изделия и печени меса. Може да бъде ароматизиран. При употреба на лимон или влагането на продукта в супи и топли сосове, дори и при вторично претопляне, продуктът не се пресича.

При термична обработка REGINA BIANCA da cucina има две фази: на втечняване и сгъстяване, което съкращава времето за готвене. Издържа добре на печене, приготвените ястия могат да бъдат замразени и претопляни без проблеми. Подходящ за обработка и под вакуум.

Продуктът се съхранява при температура не по-висока от +20 °C.  При тези условия качеството на продукта е гарантирано за 9 месеца. След отваряне се съхранява при температура +4 °C за максимум 3 дни .

070301
9892 Артикули
3800222150012
Мярка
литър
Опаковка
кутия
Темп. на съхранение
0 до +4 градуса
Количество в кашон
12 бр
Единично тегло
1 лит