Списък продукти по марка Delita Trade Private Label

Крем за готварство Regina Bianca 1 л
REGINA BIANCA da cucina e UHT продукт на основата на хранителни мазнини и е чудесен за употреба в готварството. Идеална и икономична алтернатива на прясната (животинска) сметана. Притежава вкуса и структурата на прясната сметана, имайки свойствените характеристики на растителните мазнини, които спомагат за по-лесната употреба в готварството.
7,98 лв.
Крем за сладкарство Regina Bianca 1 л
REGINA BIANCA da montare е на основата на хранителни мазнини и е чудесен за употреба в сладкарството и производството на сладолед. Идеална и икономична алтернатива на прясната (животинска) сметана. Притежава вкуса и структурата на прясната сметана, имайки свойствените характеристики на растителните мазнини.
8,45 лв.
Бишкоти Савоярди с яйца Delitini 400 гр
Бишкоти с 26% яйца. Известни с италианското си име "Savoiardi" или като "Boudoir" на френски, те са сладкарско печиво с ниска плътност, грубо оформени, като голям женски пръст. Перфектни за всички десерти. Задължителни за десерта Тирамису, обикновено накиснати в захарен сироп, ликьор, кафе или еспресо.
6,19 лв.
Брашно за Пица тип 00 Reggio di Farina (зелено)
Брашно тип 00 за пица Reggio di Farina (зелено) - произведено в Италия. Идеално за 2-3 часова топла ферментация или 48 часова студена ферментация и с възможност за продължително време на съхранение в хладилник. Подходящо за приготвяне на теста за пица с висока хидратация, за пица Ала Романа, пица в тава с не повече от 24 часова студена ферментация. Идеално за чабата, фокача и други.
64,80 лв.
Брашно за Пица тип 00 Reggio di Farina (червено)
Брашно тип 00 за пица Reggio di Farina (червено) - произведено в Италия. Идеално за 4-8 часова топла ферментация или 72 часова студена ферментация и с възможност за продължително време на съхранение в хладилник. Тестото за пица е вкусно, ароматно и леко. Бордът е особено лек, вкусен и хрупкав. 
67,20 лв.
Брашно за Пица тип 00 Manitoba Reggio di Farina (синьо)
Брашно за пица тип 00 Manitoba Reggio di Farina (синьо) - произведено в Италия. Идеално за кръгла пица и 10-16 часова топла ферментация или студена ферментация над 72 часа. Подходящо за засилване на по-слаби брашна, за козунаци, многолистно тесто (кроасани), за направа на предферменти и т.н. Тестото с дълга ферментация е изключително вкусно и лесно за храносмилане от организма. Бордът е висок, кафяв и вкусен, а основата хрупкава.
73,20 лв.
Брашно от твърда пшеница Semola Reggio di Farina (жълто)
Едро смляно брашно от твърда пшеница Semola Grosaa Reggio di Farina (жълто) или едро смлян пшеничен грис - произведено в Италия. Идеално за всякакъв вид прясна паста (задържа текстурата на пастата Al dente), за разточване на пица, за добавка към тесто за пица - придава рустикален автентичен вид и вкус на пицата.
99,75 лв.
Двойно смляно брашно от твърда пшеница Semolina Reggio di Farina
Двойно смляно брашно от твърда пшеница Semolina Reggio di Farina (кафяво) - произведено в Италия. Специален, двойно смлян грис от твърда пшеница, произведен от селектирано зърно. Отличава се с отличните си свойства на еластичност, абсорбация и задържане. Идеално за малки хлебчета тип Чабата, големи хлябове тип Пане Пулиезе. Перфектно за влагане в тесто за пица (при съотношение до 20% от теглото на брашното тип 00 за пица) и за разточване.
99,75 лв.
Овкусен пица сос REGINA ROSSA 4,100 кг
Овкусен сос за пица REGINA ROSSA - 4,100 кг. Сосът се приготвя от италиански домати. Подправен е с босилек, риган, чесън и други подправки.
25,81 лв.
Белени Домати REGINA ROSSA 2,500 кг
100 % италиански пресни белени домати тип "РОМА". Подходящи за всякакъв тип ястия, както за пици и паста.
15,35 лв.
Сирене тип Халуми 125 гр
Типично сирене за грил по оригинална кипърска рецепта. Перфектно за грил.
3,29 лв.
Крем за готварство 23% Regina Bianca 1 л
REGINA BIANCA da cucina 23% масл. e UHT продукт на основата на хранителни мазнини и е чудесен за употреба в готварството. Идеална и икономична алтернатива на прясната (животинска) сметана. Притежава вкуса и структурата на прясната сметана, имайки свойствените характеристики на растителните мазнини, които спомагат за по-лесната употреба в готварството.
6,58 лв.