Масло и млечни продукти

Масло и млечни продукти

Крем за готварство 23% Regina Bianca 1 л
REGINA BIANCA da cucina 23% масл. e UHT продукт на основата на хранителни мазнини и е чудесен за употреба в готварството. Идеална и икономична алтернатива на прясната (животинска) сметана. Притежава вкуса и структурата на прясната сметана, имайки свойствените характеристики на растителните мазнини, които спомагат за по-лесната употреба в готварството.
6,58 лв.
Крем за готварство Regina Bianca 1 л
REGINA BIANCA da cucina e UHT продукт на основата на хранителни мазнини и е чудесен за употреба в готварството. Идеална и икономична алтернатива на прясната (животинска) сметана. Притежава вкуса и структурата на прясната сметана, имайки свойствените характеристики на растителните мазнини, които спомагат за по-лесната употреба в готварството.
7,98 лв.
Крем за сладкарство 25% масл. Regina Bianca 1 л
REGINA BIANCA da montare е UHT продукт на основата на хранителни мазнини, чудесен за употреба в сладкарството и производството на сладолед. Идеална и икономична алтернатива на прясната (животинска) сметана. Притежава вкуса и структурата на прясната сметана, имайки свойствените характеристики на растителните мазнини.
6,52 лв.
Крем за сладкарство Regina Bianca 1 л
REGINA BIANCA da montare е на основата на хранителни мазнини и е чудесен за употреба в сладкарството и производството на сладолед. Идеална и икономична алтернатива на прясната (животинска) сметана. Притежава вкуса и структурата на прясната сметана, имайки свойствените характеристики на растителните мазнини.
8,45 лв.
Краве масло Epiu 250 гр
Италианско краве масло Epiu в опаковка от 250 гр. Приготвено от каймака на краве мляко, с изключително изразен аромат и вкус и типичен светлобял цвят.
8,72 лв.
Млечен продукт Еклектон 5 кг
Млечен продукт Еклектон в кетъринг опаковка от 5 килограма. Идеална алтернатива на цеденото мляко.
35,58 лв.