Крем за сладкарство Regina Bianca 1 л
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Крем за сладкарство Regina Bianca 1 л

REGINA BIANCA da montare е на основата на хранителни мазнини и е чудесен за употреба в сладкарството и производството на сладолед. Идеална и икономична алтернатива на прясната (животинска) сметана. Притежава вкуса и структурата на прясната сметана, имайки свойствените характеристики на растителните мазнини.

8,45 лв. Tax included

7,04 лв. Tax excluded

Всички снимки са илюстративни или представляват предложения за сервиране на готови ястия

local_shipping БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА В СОФИЯ ГРАД ЗА ПОРЪЧКИ НАД 70 ЛВ ПЛАЩАНЕ СЛЕД ПРЕГЛЕД ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА ДОСТАВКАТА

REGINA BIANCA da montare e UHT продукт на основата на хранителни мазнини, чудесен за употреба в сладкарството и производството на сладолед. Идеална и икономична алтернатива на прясната (животинска) сметана. Притежава вкуса и структурата на прясната сметана, имайки свойствените характеристики на растителните мазнини.

Качеството на REGINA BIANCA da montare е гарантирано от система за управление на качеството: BRC Global Standard: Първо качество.

REGINA BIANCA da montare може да бъде използвана самостоятелно или смесена с друга сметана или студено мляко. Веднъж разбит, продуктът не променя характеристиките си – не се напуква, не се втвърдява, не се втечнява и стои стабилно.

Начин на приложение: Преди разбиване, REGINA BIANCA da montare се темперира за поне 12 часа при температура 5 - 8° С. Разбива се с миксер на средна скорост до получаване на желаната консистенция и плътност. Време за разбиване – около 3 минути.

Продуктът се съхранява при температура не по-висока от +20 °C.  При тези условия качеството на продукта е гарантирано за 9 месеца. След отваряне се съхранява при температура +4 °C за максимум 3 дни .

070302
9990 Артикули
3800222150029
Мярка
литър
Опаковка
кутия
Темп. на съхранение
0 до +4 градуса
Количество в кашон
12 бр
Единично тегло
1 лит
Може да харесате също и