Крем за сладкарство 25% масл. Regina Bianca 1 л
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Крем за сладкарство 25% масл. Regina Bianca 1 л

REGINA BIANCA da montare е UHT продукт на основата на хранителни мазнини, чудесен за употреба в сладкарството и производството на сладолед. Идеална и икономична алтернатива на прясната (животинска) сметана. Притежава вкуса и структурата на прясната сметана, имайки свойствените характеристики на растителните мазнини.

6,52 лв. Tax included

5,43 лв. Tax excluded

Всички снимки са илюстративни или представляват предложения за сервиране на готови ястия

local_shipping БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА В СОФИЯ ГРАД ЗА ПОРЪЧКИ НАД 70 ЛВ ПЛАЩАНЕ СЛЕД ПРЕГЛЕД ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА ДОСТАВКАТА

REGINA BIANCA da montare 25% масл. e UHT продукт на основата на хранителни мазнини, чудесен за употреба в сладкарството и производството на сладолед. Идеална и икономична алтернатива на прясната (животинска) сметана. Притежава вкуса и структурата на прясната сметана, имайки свойствените характеристики на растителните мазнини.

REGINA BIANCA da montare 25% масл. е превъзходен продукт за глазури,  декорация на плодови салати,  пудинги,  сладолед и всички сладкарски изделия. Може да бъде използвана самостоятелно или смесена с друга сметана или студено мляко. Веднъж разбит, продуктът не променя характеристиките си – не се напуква, не се втвърдява, не се втечнява и стои стабилно.

Начин на приложение: Преди разбиване, REGINA BIANCA da montare 25% масл. се темперира за поне 12 часа при температура 6 - 8° С. Разбива се с миксер на средна скорост до получаване на желаната консистенция и плътност. Време за разбиване – около 2 минути.

Продуктът се съхранява при температура не по-висока от +18 °C.  След отваряне се съхранява при температура +4 °C за максимум 3 дни.

Средни хранителни стойности в 100 гр. продукт:

Мазнини  25,0 g

от които наситени мастни киселини  21,6 g

Въглехидрати  12,4 g

от които захари  11,4 g

Протеини  0,6 g

Сол  0,2 g

070304
9936 Артикули
3800222150098
Мярка
литър
Опаковка
кутия
Темп. на съхранение
на сухо и хладно
Количество в кашон
12 бр
Единично тегло
1 лит
Може да харесате също и