Списък продукти по марка Riso Vignola

Ориз Арборио Riso Vignola 1 кг
Класически ориз за ризото Arborio - сорт ориз, чиито големи и перлени зърна освобождават изобилно количество нишесте по време на готвене, осигурявайки отлично смесване на съставките. Широко отглеждан в долината на река По, той е класически избор в италианската кухня.
6,77 лв.
Ориз Карнароли Riso Vignola 1 кг
Кралицата на италианското Ризото - с големи и дълги зърна с тънко и бяло "перлено" ядро, комбинирани с ниското отделяне на нишесте и течности.
7,67 лв.
Черен Императорски ориз "Венере" Riso Vignola 1 кг
"Императорски ориз" с естествено черен цвят, с полуфини зърна и интензивен аромат. Италиански ориз, отглеждан в Пиемонте и Сардиния, с естествено черен цвят, с полуфини зърна и интензивен аромат. Известен още като "императорски" и "забранен" ориз - в Древен Китай само Императорът е имал право да яде черен ориз.
11,61 лв.
Ориз Басмати 1 кг
Ориз с дълги, тънки и перлени зърна, отделящи типичен аромат на сандалово дърво. Отглежда се в Пакистан и Северна Индия.
9,17 лв.
Жасминов ориз 1 кг
Ориз с дълги и перлени зърна, отделящ специфичен аромат на ориенталски подправки по време на готвене. Отглежда се във високопланинските райони на Северен Тайланд по традиционен азиатски метод. По време на готвене дългите му зърна отделят специфичен аромат на ориенталски подправки.
7,08 лв.
Бял ориз Райб 1 кг
Ориз с дълги и компактни зърна и кристална структура. Типичен за района на Верчели и Новара. С изключително широко приложение в кулинарията.
5,91 лв.
Кафяв интегрален ориз Рома 1 кг
Пълнозърнест ориз с дълги и пълни зърна, с висока водоабсорбация и съдържание на амилаза, които придават компактност на зърната.
7,65 лв.
Ориз за Суши Originario 5 кг
Ориз за суши и маки Originario в опаковка от 5 килограма. Оризът за суши и маки се характеризира с перлен и кристален вид без примеси благодарение на висококачествена обработка.
28,88 лв.
Ориз за Суши Mirai 5 кг
Супер премиум ориз за суши Mirai. Перлен и кристален ориз за суши Mirai - специално селектиран за приготвяне на традиционни японски ястия. Чисти зърна без примеси.
33,15 лв.
Бяла Киноа 1 кг
Бяла киноа с високо съдържание на фибри и протеини, по традиция отглеждана по високите върхове на Боливия и Перу - между 1 500 и 1 800 метра надморска височина.
10,71 лв.