Готови сосове и Песто

Гуакамоле от Авокадо 500 гр
Класическо гуакамоле, приготвено от пюре от авокадо и дълбоко замразено. В опаковка от 500 грама. Запазва цвета си до 3 дни след размразяване.
15,78 лв.
Песто по лигурски Гран ричета 500 гр
Песто по лигурски, приготвено с пресен босилек и Пармиджано Реджано. С изключително силен вкус и аромат и по-едра структура. Препоръчва се разреждане с маслиново масло.
18,32 лв.
Песто дженовезе Mamma Tina 950 гр
Песто Дженовезе, приготвено от пресен босилек. С изключително силен вкус и аромат и по-едра структура. Препоръчва се разреждане с маслиново масло. Готов за употреба, може да се разрежда при готвене на паста с вода, зеленчуков крем или бял сос. Предложения: за гарниране на макаронени изделия, лазаня, канелони, както и за дресинг върху брускети и пици.
18,64 лв.
Готов сос за паста Арабиата
Напълно готов, замразен на пелети класически сос Арабиата. В опаковка от 1 килограм. Произведен само с натурални продукти по класическа рецепта.
21,28 лв.
Готов сос за паста Болонезе
Напълно готов, замразен на пелети класически сос рагу ала Болонезе. В опаковка от 1 килограм. Произведен само с натурални продукти по класическа рецепта.
30,42 лв.
Готов сос за паста Карбонара
Напълно готов, замразен на пелети класически сос Карбонара. В опаковка от 1 килограм. Произведен само с натурални продукти по класическа рецепта.
39,10 лв.
Барбекю сос 2 кг
Изискана комбинация от доматен сок, оцет, захар, глюкозен сироп, растително масло, ябълков сок, карамелен сироп, подправки и опушена сол. Идеален за всички ястия с месо - за топла или студена пържола, бургери, ребра, рибай стек, за марината за месо, за паниране на месо - с цел да получите невероятна текстура и вкус.


28,02 лв.
Дресинг сос Цезар 2 кг

Идеална комбинация от слънчогледово олио, жълтък, пшенично нишесте, захар, сол, оцет, горчица, домат и пипер. 100% оригиналната рецепта на този сос Цезар няма да остави никакви съмнения у вас. Ще ви спечели с богатия си вкус и изисканост. Сос Цезар е идеален за зелени салати, за сложни салати, за пилешки, зеленчукови и морски дарове. Може да се използва като дип за топли и студени ястия. За аранжиране на големи чинии, за паста  Цезар и за ризото Цезар. Може да се използва и за ястия с гореща или студена морска храна и за добавка към морски дарове.
32,80 лв.
Дресинг сос Лимон 2 кг
Силен ароматен сос, направен от лимонов сок, горчица и подправки. Сос с особен вкус, жълт цвят и лимонов послевкус. Идеален за горещи или студени ястия, за месо, морски дарове, риба, миди, зеленчуци. За прости или сложни салати. Страхотен дип за варени зеленчуци, риба и месо. За ястия, приготвени във фурна, месо на скара, риба и зеленчуци. Може да се използва като основа или част от основа за накисване или заливане на маринати за месо и птици. Може да се използва и за миди Саганаки, морски дарове, за свинско, телешко или пилешко месо. Това е продукт с многобройна употреба и е от голяма помощ във всяка кухня.
17,86 лв.
Дресинг сос Винегрет 2 кг
Изключителен дресинг, който съдържа слънчогледово олио, сол, захар, оцет, горчица и чесън на прах. Направен е с най-качествените съставки, има пълен, богат вкус и добре балансиран послевкус. Той е идеален за прости или сложни салати със зеленчуци, месо, морски дарове, паста и осолена риба. Може да се използва и като основа за маринати, предназначени за месо и риба. Добър е и за варени зеленчуци, риба и месо. Страхотен дип за стартери.
24,40 лв.
Сос Голдън барбекю 2 кг
Растително масло, рафинирано соево олио, рафинирано слънчогледово олио, горчица, оцет, синапено семе, захар, пшенично брашно, сол, жълтък, бекон, микс от подправки.
Това е най-добрият сос, който може да се използва като топинг или дип за бургери от американски тип, фюжън и европейски бургери. Подходящ е за 100% телешки бургери, за 100% говежди бургери, за миксирани бургери, зеленчукови бургери, за бургери, които съдържат парчета месо. Много подходящ е за пилешки бургер,  за бургери с  пилешки гърди, за сосове за бяло или червено месо. Той е перфектен като гарнитура или като дип за всякакъв вид храна с бургер. Има мек аромат, мека текстура, добре балансиран послевкус и е абсолютно задължителен за всички бургер заведения.
25,84 лв.
Салца Куин бъргър 1 кг
Мариновани корнишони, захар, глюкозен сироп, оцет. Това е изящна рецепта, базирана на висококачествени съставки и с многобройни приложения в кухнята, като сос към салата, за топли или студени азиатски рецепти, за топли или студени национални ястия. Той е идеален за намазване върху 100% телешки или говежди бургер, за смесени бургери, за пилешки, зеленчукови или морски дарове. Този продукт може да се използва като смес за азиатски ястия на основата на нудъли, като марината за готвене, като марината за гарнитура или дори като добавка в кайми или в различни плънки. Той е най-добрият сос за гарнитури, за намазване и дип за арабски хляб с пилешко месо, тортиля с кайма, печени на скара или варени хотдози и бургери.
18,55 лв.