Готови сосове и Песто

Гуакамоле от Авокадо 500 гр
Класическо гуакамоле, приготвено от пюре от авокадо и дълбоко замразено. В опаковка от 500 грама. Запазва цвета си до 3 дни след размразяване.
15,78 лв.
Песто по лигурски Гран ричета 500 гр
Песто по лигурски, приготвено с пресен босилек и Пармиджано Реджано. С изключително силен вкус и аромат и по-едра структура. Препоръчва се разреждане с маслиново масло.
17,24 лв.
Песто дженовезе Mamma Tina 950 гр
Песто Дженовезе, приготвено от пресен босилек. С изключително силен вкус и аромат и по-едра структура. Препоръчва се разреждане с маслиново масло. Готов за употреба, може да се разрежда при готвене на паста с вода, зеленчуков крем или бял сос. Предложения: за гарниране на макаронени изделия, лазаня, канелони, както и за дресинг върху брускети и пици.
18,64 лв.
Готов сос за паста Арабиата
Напълно готов, замразен на пелети класически сос Арабиата. В опаковка от 1 килограм. Произведен само с натурални продукти по класическа рецепта.
21,28 лв.
Готов сос за паста Болонезе
Напълно готов, замразен на пелети класически сос рагу ала Болонезе. В опаковка от 1 килограм. Произведен само с натурални продукти по класическа рецепта.
30,42 лв.
Готов сос за паста Пескатора
Напълно готов, замразен на пелети рибен сос Пескатора. В опаковка от 1 килограм. Произведен само с натурални продукти по класическа рецепта.
28,08 лв.
Готов сос за паста Карбонара
Напълно готов, замразен на пелети класически сос Карбонара. В опаковка от 1 килограм. Произведен само с натурални продукти по класическа рецепта.
39,10 лв.
Барбекю сос 2 кг
Изискана комбинация от доматен сок, оцет, захар, глюкозен сироп, растително масло, ябълков сок, карамелен сироп, подправки и опушена сол. Идеален за всички ястия с месо - за топла или студена пържола, бургери, ребра, рибай стек, за марината за месо, за паниране на месо - с цел да получите невероятна текстура и вкус.


28,02 лв.
Дресинг сос Цезар 2 кг

Идеална комбинация от слънчогледово олио, жълтък, пшенично нишесте, захар, сол, оцет, горчица, домат и пипер. 100% оригиналната рецепта на този сос Цезар няма да остави никакви съмнения у вас. Ще ви спечели с богатия си вкус и изисканост. Сос Цезар е идеален за зелени салати, за сложни салати, за пилешки, зеленчукови и морски дарове. Може да се използва като дип за топли и студени ястия. За аранжиране на големи чинии, за паста  Цезар и за ризото Цезар. Може да се използва и за ястия с гореща или студена морска храна и за добавка към морски дарове.
28,04 лв.
Дресинг сос Лимон 2 кг
Силен ароматен сос, направен от лимонов сок, горчица и подправки. Сос с особен вкус, жълт цвят и лимонов послевкус. Идеален за горещи или студени ястия, за месо, морски дарове, риба, миди, зеленчуци. За прости или сложни салати. Страхотен дип за варени зеленчуци, риба и месо. За ястия, приготвени във фурна, месо на скара, риба и зеленчуци. Може да се използва като основа или част от основа за накисване или заливане на маринати за месо и птици. Може да се използва и за миди Саганаки, морски дарове, за свинско, телешко или пилешко месо. Това е продукт с многобройна употреба и е от голяма помощ във всяка кухня.
15,06 лв.
Дресинг сос Винегрет 2 кг
Изключителен дресинг, който съдържа слънчогледово олио, сол, захар, оцет, горчица и чесън на прах. Направен е с най-качествените съставки, има пълен, богат вкус и добре балансиран послевкус. Той е идеален за прости или сложни салати със зеленчуци, месо, морски дарове, паста и осолена риба. Може да се използва и като основа за маринати, предназначени за месо и риба. Добър е и за варени зеленчуци, риба и месо. Страхотен дип за стартери.
20,06 лв.
Сос Голдън барбекю 2 кг
Растително масло, рафинирано соево олио, рафинирано слънчогледово олио, горчица, оцет, синапено семе, захар, пшенично брашно, сол, жълтък, бекон, микс от подправки.
Това е най-добрият сос, който може да се използва като топинг или дип за бургери от американски тип, фюжън и европейски бургери. Подходящ е за 100% телешки бургери, за 100% говежди бургери, за миксирани бургери, зеленчукови бургери, за бургери, които съдържат парчета месо. Много подходящ е за пилешки бургер,  за бургери с  пилешки гърди, за сосове за бяло или червено месо. Той е перфектен като гарнитура или като дип за всякакъв вид храна с бургер. Има мек аромат, мека текстура, добре балансиран послевкус и е абсолютно задължителен за всички бургер заведения.
21,04 лв.