Консервирана Риба и рибни продукти

Консервирана Риба и рибни продукти

Риба тон в слънчогледово олио консерва 80 гр
Парченца риба тон, обработени на пара и ръчно почистени. Консервирани в слънчогледово олио. Перфектно за предястия, всякакви морски рецепти, сандвичи и салати.
2,75 лв.
Риба тон в слънчогледово олио плик 500 гр
Парченца риба тон - обработени на пара и ръчно почистени. Консервирани в слънчогледово олио, иновационно пакетирани в плик за лесна употреба. Перфектни за предястия, всякакви морски рецепти, сандвичи и салати.
18,66 лв.
Риба тон в слънчогледово олио Vigilante плик 1 кг
Риба тон в слънчогледово олио Vigilante в плик от 1 кг. Парченца риба тон, обработени на пара и ръчно почистени. Консервирани в слънчогледово олио, иновационно пакетирани в плик за лесна употреба. Перфектно за предястия, всякакви морски рецепти, сандвичи и салати.
23,94 лв.
Филета от Аншоа в маслиново масло 700 гр
Филета от аншоа в маслиново масло - 700 гр. Тези филета от аншоа са идеални за завършване на ястие, пълнене и гарниране на пици и апетитни солени закуски, както и като съставки за приготвяне и овкусяване на сосове.
61,64 лв.
Мастило от Сепия буркан 500 гр
Популярен и ценен естествен оцветител и подобрител в средиземноморската кухня. С изключителен аромат, подходящ за приготвяне на ризото, паста и всякакви морски дарове.
47,48 лв.