Доматен сос Помосуго 500 гр
Готов сос Маринара с домати и босилек. Основните му съставки – доматен пулп, босилек и свежи зеленчуци - правят този сос със специален вкус. Опаковката позволява продуктът да е свеж и произведен без консерванти.
5,99 лв.
Сушени жълти чери домати 700 гр
Полусушени жълти чери домати, нарязани на половина и леко овкусени с босилек. Идеално допълнение като мезе, гарнитура за сандвич или пица.
24,56 лв.
Сушени домати в слънчогледово олио 1 кг
Сушените домати са неизменна част от Средиземноморската кухня. Те могат да бъдат използвани както като основа за направата на песто, така и като водеща вкусова съставка на основното ястие. Притежават характерна сладост и пивка сочност, която чудесно подхожда на разнообразни солени печива, месо на грил и ризото. 
16,34 лв.
Сушени домати в слънчогледово олио 2,9 кг
Сушени домати в слънчогледово олио в буркан - 2,900 кг. Сушени на слънце домати. Експертно овкусени, за да разкрият характерния си вкус. Предложения: като предястие, акомпанимент, аперитив, на шведска маса или като съставка за сандвичи, гарниране на пици, фокачи и брускети.
56,63 лв.
Белени Домати REGINA ROSSA 2,500 кг
100 % италиански пресни белени домати тип "РОМА". Подходящи за всякакъв тип ястия, както за пици и паста.
15,50 лв.
Белени домати MAXI RESA 2,550 кг
Белени домати MAXI RESA - 2,550 кг. Цели домати - белени и обработени. Перфектно узрели, в гъст сос - също приготвен с пресни домати. Идеален за пицарии, както и за обща готварска употреба. „MAXI RESA“ доматите са особено сладки и деликатни, направени с подбрани домати, свежи и гъсти, с по-тежко отцедено тегло, отлични за приготвяне на сосове и за висококачествени пици.
18,00 лв.
Овкусен пица сос REGINA ROSSA 4,100 кг
Овкусен сос за пица REGINA ROSSA - 4,100 кг. Сосът се приготвя от италиански домати. Подправен е с босилек, риган, чесън и други подправки.
26,07 лв.
Овкусен пица сос 4,100 кг
Овкусен пица сос - 4,100 кг. Сосът за пица е перфектното решение за приготвяне на вкусна пица. Получава се благодарение на типична занаятчийска обработка. Този продукт има същата структура като натуралния пица сос (артикул 100315), но подправен с микс от подправки и олио. Подходящ за ароматни, специално „гарнирани“ пици и за приготвяне на сосове.
27,39 лв.
Доматен пулп за пица 4,05 кг
Доматен пулп (или неовкусен сос за пица) от 100% италиански домати в кетъринг разфасовка - идеален за пица, паста и много други.
20,42 лв.