Сладкарство

Сладкарство

Бишкоти Савоярди с яйца Delitini 400 гр
Бишкоти с 26% яйца. Известни с италианското си име "Savoiardi" или като "Boudoir" на френски, те са сладкарско печиво с ниска плътност, грубо оформени, като голям женски пръст. Перфектни за всички десерти. Задължителни за десерта Тирамису, обикновено накиснати в захарен сироп, ликьор, кафе или еспресо.
6,19 лв.
Крем за сладкарство Regina Bianca 1 л
REGINA BIANCA da montare е на основата на хранителни мазнини и е чудесен за употреба в сладкарството и производството на сладолед. Идеална и икономична алтернатива на прясната (животинска) сметана. Притежава вкуса и структурата на прясната сметана, имайки свойствените характеристики на растителните мазнини.
8,45 лв.
Кестени в захарен сироп 800 гр
Селектирани кестени - белени и консервирани в захарен сироп. Идеални за гарниране на десерти и сладолед, също и като гарнитура за студени ястия или печено месо.
35,15 лв.
Готова смес за Панна котта 1,200 кг
Готова смес за панна котта в опаковка от 1,200 кг. Лесен, бърз и удобен вариант за приготвяне на перфектен десерт всеки път.
43,91 лв.
Готова смес за Семифредо с вкус на Нуга 1,500 кг
Готова смес за Семифредо с вкус на нуга в разфасовка от 1,5 кг. Лесен, бърз и удобен вариант за приготвяне на перфектен десерт всеки път. Без нужда от термична обработка.
58,08 лв.
Готова смес за какаов мус 1 кг
Готова смес за какаов мус - 1 кг. Лесен, бърз и удобен вариант за приготвяне на перфектен десерт всеки път. Без нужда от термична обработка.
45,74 лв.
Готова смес за сладкарски крем 1 кг
Готова смес за сладкарски крем в разфасовка от 1 кг. Лесен, бърз и удобен вариант за приготвяне на перфектен десерт всеки път. Без нужда от термична обработка.
40,75 лв.
Готова смес за Тирамису 1,200 кг
Готова смес за тирамису в разфасовка от 1,200 кг. Лесен, бърз и удобен вариант за приготвяне на перфектен десерт всеки път. Без нужда от термична обработка.
37,44 лв.
Топинг Карамел 1 кг
Топинг карамел - 1 кг. Задължителен и незаменим при гарниране на десерти и сладолед или за декориране на чинии и чаши. За по-лесна употреба и декорация е опакован в практична бутилка със затваряща се капачка и мембрана за стопиране.
16,99 лв.
Топинг Шоколад 1 кг
Топинг шоколад - 1 кг. Задължителен и незаменим при гарниране на десерти и сладолед или за декориране на чинии и чаши. За по-лесна употреба и декорация е опакован в практична бутилка със затваряща се капачка и мембрана за стопиране.
16,99 лв.
Топинг Ягода 1 кг
Топинг ягода - 1 кг. Задължителен и незаменим при гарниране на десерти и сладолед или за декориране на чинии и чаши. За по-лесна употреба и декорация е опакован в практична бутилка със затваряща се капачка и мембрана за стопиране.
16,99 лв.
Топинг Малина 1 кг
Топинг малина - 1 кг. Задължителен и незаменим при гарниране на десерти и сладолед или за декориране на чинии и чаши. За по-лесна употреба и декорация е опакован в практична бутилка със затваряща се капачка и мембрана за стопиране.
16,99 лв.