Конфитюри и Мустарди

Мустарда от круши
Сладко-пикантна мустарда от пресни плодове на круша. Пикантният ѝ вкус е постигнат чрез добавяне на cинапено масло, което перфектно контрастира на сладкия плодов аромат. Тази мустарда е идеална като допълнение към сирена, салами и студени ястия.
26,19 лв.
Мустарда от мандарини клементини
Сладко-пикантна мустарда, направена от пресни плодове на мандарини Клементини. Пикантният ѝ вкус се постига с добавяне на cинапено масло, което перфектно контрастира на сладкия плодов аромат. Тази мустарда е идеална като допълнение към сирена, салами и студени ястия.
24,06 лв.
Мустарда от смокини
Сладко-пикантна мустарда от пресни плодове на смокини. Пикантният ѝ вкус е постигнат чрез добавяне на cинапено масло, което перфектно контрастира на сладкия плодов аромат. Тази мустарда е идеална като допълнение към сирена, салами и студени ястия.
24,96 лв.
Конфитюр Черници от Сицилия
Конфитюрът е направен от сицилиански черници и е подсладен с гроздов сок. Без добавена захар. Черниците му придават неповторим аромат и запомнящ се вкус.
11,04 лв.
Конфитюр Плод от бъз
Конфитюрът е направен от плод от бъз и е подсладен с гроздов сок. Притежава неповторим аромат и запомнящ се вкус.
7,61 лв.
Конфитюр Смокини
Конфитюр от смокини, подсладен с гроздов сок. Без добавена захар, с неповторим аромат и запомнящ се вкус.
11,04 лв.
Конфитюр Италиански круши
Конфитюр от италиански круши, подсладен с гроздов сок. Без добавена захар, с неповторим аромат и запомнящ се вкус.
11,24 лв.
Конфитюр Сицилиански мандарини
Конфитюрът е направен от сицилиански мандарини, съдържа мандаринови корички и е подсладен с гроздов сок. Без добавена захар, с неповторим аромат и запомнящ се вкус.
9,05 лв.
Конфитюр Сицилиански лимони
Конфитюрът е направен от сицилиански лимони, съдържа лимонови корички и е подсладен с гроздов сок. Без добавена захар, с неповторим аромат и запомнящ се вкус.
9,05 лв.
Конфитюр Италиански лимони и ягоди
Конфитюр от италиански лимони и ягоди, който съдържа лимонови корички и е подсладен с гроздов сок. Без добавена захар, с неповторим аромат и запомнящ се вкус.
11,04 лв.