Салами

Салами

Микс колбаси Антипасто - слайс 125 гр

Перфектен микс от Италиански колбаси, в удобна опаковка слайс 125 гр.
Съдържа финно нарязани слайсове Прошуто Крудо, Сурово сушен свински врат Коппа и Салам Милано. 
9,94 лв.
Салам Гран Магро - слайс 100 гр

Луканков салам Гран Магро, в удобна опаковка слайс 100 гр.
Луканков салам Гран Магро е с 30% по-малко мазнини в сравнение с традиционните салами. Приготвен е от селектирано свинско месо и е зрял минимум 60 дни. Не съдържа Лактоза и млечни протеини.
6,72 лв.
Салам Спианата Романа - слайс 80 гр

Луканков Салам Спианата Романа, в удобна опаковка слайс 80 гр.
Луканков салам Спианата Романа е типичен за централна Италия. Има плоска форма. Приготвен е от фино смляно и крехко свинско месо с добавени цели парченца сланина.
5,81 лв.
Салам Милано - слайс 80 гр


Италиански луканков салам Милано, слайсиран и в удобна опаковка от 80 гр. Саламът Милано наподобява много по вид и по вкус салам Унгарезе, но е подправен единствено със сол, пипер и чесън. Резултатът „оризово зърно”, типично за салам Милано, се получава от фино смляното месо, което във вътрешната си част е съставено от почти равни части сухо и мазно месо. Поради това повърхността на разреза/сечението на салам Милано се характеризира с безброй „конфети” - бели и червени. Периодът на узряване е един от най-дългите и варира между 3 и 9 месеца в зависимост от диаметъра на салама, като целта е да се постигне една добра хомогенност на сухата и мазната част.

4,65 лв.
Луканков Салам Абрузесе - 200 гр

Луканков Салам Абрузесе, в удобна опаковка от 200 гр. Типичен за региона на Абруцо и любим на коренните жители от векове. Приготвен от внимателно селектирано свинско месо и овкусен с подправки, така че да се гарантира прекрасен вкус, аромат, крехкост и сочност.

12,49 лв.
Екстра пикантен Салам Наполи - 200 гр

Екстра пикантен салам Наполи, в удобна опаковка от 200 гр.
Салам Наполи е перла в короната на италианските салами. Приготвен в традициите на Южно Италианската кулинария, изкусява със своя изключително пикантен вкус.
11,50 лв.
Салам Качаторе D.O.P. 175 гр

Салам Качаторе D.O.P. 175 гр, в удобна опаковка от 175 гр.
Историята на салама датира от преди повече от 20 века, по време на древните Етруски. Cacciatore и Cacciatorino са саламите на ловците, които те носят със себе си заедно с хляба, по време на ловните излети. Храна, която осигурява необходимите дози мазнини, енергия и висококачествени протеини, богати на аминокиселини. Cacciatore и Cacciatorino са достатъчно богати на сол, за да компенсират загубата и, по време на дългите ловни преходи. 
Саламът притежава деликатен аромат, фин вкус и рубинено червен цвят. Производството му следва вековните Италиански кулинарни традиции, изполвайки само висококачествено Италианско свинско месо, сол, черен пипер и традиционната щипка чесън.
11,14 лв.
Салам Милано - 200 гр

Луканков Салам Милано, в удобна опаковка от 200 гр.
Саламът Милано наподобява много по вид и по вкус салам Унгарезе, но е подправен единствено със сол, пипер и чесън. Резултатът „оризово зърно”, типично за салам Милано, се получава от фино смляното месо, което във вътрешната си част е съставено от почти равни части сухо и мазно месо. Поради това повърхността на разреза/сечението на салам Милано се характеризира с безброй „конфети” - бели и червени. Периодът на узряване е един от най-дългите и варира между 3 и 9 месеца в зависимост от диаметъра на салама, като целта е да се постигне една добра хомогенност на сухата и мазната част.
11,14 лв.
Салам Милано
Италиански салам с голям диаметър и дължина. Саламът Милано наподобява много по вид и по вкус салам Унгарезе, но е подправен единствено със сол, пипер и чесън. Резултатът „оризово зърно”, типично за салам Милано, се получава от фино смляното месо, което във вътрешната си част е съставено от почти равни части сухо и мазно месо. Поради това повърхността на разреза/сечението на салам Милано се характеризира с безброй „конфети” - бели и червени. Периодът на узряване е един от най-дългите и варира между 3 и 9 месеца в зависимост от диаметъра на салама, като целта е да се постигне една добра хомогенност на сухата и мазната част.
10,99 лв.
Салам Унгарезе
Приготвен от чисто свинско месо с изключително фина структура. Яркочервен цвят и леко опушен аромат. СЪСТАВ:  свинско месо, сол, подправки. НЕ СЪДЪРЖА Глутен.
11,00 лв.
Салам Спианата Романа
Луканков салам Спианата Романа е типичен за централна Италия. Има плоска форма. Приготвен е от фино смляно и крехко свинско месо с добавени цели парченца сланина.
10,99 лв.
Салам Гран Магро
Луканков салам Гран Магро е с 30% по-малко мазнини в сравнение с традиционните салами. Приготвен е от селектирано свинско месо и е зрял минимум 60 дни. Не съдържа Лактоза и млечни протеини.
10,99 лв.