Списък продукти по марка Bervini

Говеждо / Денвър стек, - замразен
Делита Трейд ООД предлага говеждо месо в София и цялата страна. Този денвър стек е замразен и съхраняван на -18 градуса. Търговската опаковка на месото е вакуум плик от 2,5 кг. Нашият търговски партньор Bervini Primo гарантира за високото качество на този превъзходен и вкусен денвър стек и за правилното му съхранение. Посочената цена е за вакуум плик 2,5 килограма. Преди фактуриране месото се претегля и може да има разминаване в килограмите, поради което цената може леко да варира.
185,00 лв.
Говеждо / Айраунд , Riserva Bervini - замразен
Делита Трейд ООД предлага говеждо месо в София и цялата страна. Този айраунд стек е замразен и съхраняван на -18 градуса. Търговската опаковка на месото е вакуум плик от 3,5 кг. Нашият търговски партньор Bervini Primo гарантира за високото качество на този превъзходен и вкусен айраунд стек и за правилното му съхранение. Посочената цена е за вакуум плик 3,5 килограма. Преди фактуриране месото се претегля и може да има разминаване в килограмите, поради което цената може леко да варира.
115,50 лв.
Говеждо / Пиканя Riserva Bervini - замразен
Делита Трейд ООД предлага говеждо месо в София и цялата страна. Тази пиканя е замразена и съхранявана на -18 градуса. Търговската опаковка на месото е вакуум плик от 1,6 кг. Нашият търговски партньор Bervini Primo гарантира за високото качество на тази превъзходна и вкусна пиканя и за правилното й съхранение. Посочената цена е за вакуум плик 1,6 килограма. Преди фактуриране месото се претегля и може да има разминаване в килограмите, поради което цената може леко да варира.
102,70 лв.
Говеждо / Инсайд Скърт, EUR Angus - замразен
Делита Трейд ООД предлага говеждо месо в София и цялата страна. Този инсайд скърт е замразен и съхраняван на -18 градуса. Търговската опаковка на месото е вакуум плик от 1,3 кг. Нашият търговски партньор Bervini Primo гарантира за високото качество на този превъзходен и вкусен инсайд скърт и за правилното му съхранение. Посочената цена е за вакуум плик 1,3 килограма. Преди фактуриране месото се претегля и може да има разминаване в килограмите, поради което цената може леко да варира.
65,82 лв.
Риб ай стек 250гр (ENTRECOTE) замразен, Аржентина
Делита Трейд ООД предлага говеждо месо в София и цялата страна. Този риб ай стек е с произход Аржентина, замразен и съхраняван на -18 градуса. Търговската опаковка на месото е 250 гр. Нашият търговски партньор Bervini Primo гарантира за високото качество на този превъзходен и вкусен риб ай стек и за правилното му съхранение. Посочената цена е за 250 грама. Преди фактуриране месото се претегля и може да има разминаване в килограмите, поради което цената може леко да варира.
19,35 лв.
Стриплойн стек 250гр ROASTBEEF замразен, Аржентина
Делита Трейд ООД предлага говеждо месо в София и цялата страна. Този стриплойн стек е с произход от Аржентина, замразен и съхраняван на -18 градуса. Търговската опаковка на месото е 250 гр. Нашият търговски партньор Bervini Primo гарантира за високото качество на този превъзходен и вкусен стриплойн стек и за правилното му съхранение. Посочената цена е 250 грама. Преди фактуриране месото се претегля и може да има разминаване в килограмите, поради което цената може леко да варира.
18,33 лв.
Еленско / Бон филе замразено Бервини
Делита Трейд ООД предлага еленско месо в София и цялата страна. Това еленско бон филе е замразено и съхранявано на -18 градуса. Търговската опаковка на месото е вакуум плик от 1,8 кг. Нашият търговски партньор Bervini Primo гарантира за високото качество на това превъзходно и вкусно еленско бон филе и за правилното му съхранение. Посочената цена е за вакуум плик 1,8 килограма. Преди фактуриране месото се претегля и може да има разминаване в килограмите, поради което цената може леко да варира.
218,03 лв.
Говеждо / Бон филе, охладено 3/4lbs АНГЪС, Уругвай
Делита Трейд ООД предлага говеждо месо в София и цялата страна. Това бон филе е с произход - Уругвай, охладено и съхранявано от 0-4 градуса. Търговската опаковка на месото е вакуум плик от 1,9 кг. Нашият търговски партньор Bervini Primo гарантира за високото качество на това превъзходно и вкусно бон филе, както и за правилното му съхранение. Посочената цена е за вакуум плик 1,9 килограма. Преди фактуриране месото се претегля и може да има разминаване в килограмите, поради което цената може леко да варира.
213,47 лв.
Говеждо / Три Тип - охладен, БЛЕК АНГЪС, Уругвай
Делита Трейд ООД предлага говеждо месо в София и цялата страна. Този три тип е с произход - Уругвай, охладен и съхраняван от 0-4 градуса. Търговската опаковка на месото е вакуум плик от 1,6 кг. Нашият търговски партньор Bervini Primo гарантира за високото качество на този превъзходен и вкусен три тип, както и за правилното му съхранение. Посочената цена е за вакуум плик 1,6 килограма. Преди фактуриране месото се претегля и може да има разминаване в килограмите, поради което цената може леко да варира.
68,76 лв.
Говеждо / Риб ай - охладен, БЛЕК АНГЪС, Уругвай
Делита Трейд ООД предлага говеждо месо в София и цялата страна. Този риб ай е с произход - Уругвай, охладен и съхраняван от 0-4 градуса. Търговската опаковка на месото е вакуум плик от 4.2 кг. Нашият търговски партньор Bervini Primo гарантира за високото качество на този превъзходен и вкусен риб ай, както и за правилното му съхранение. Посочената цена е за вакуум плик 4.2 килограма. Преди фактуриране месото се претегля и може да има разминаване в килограмите, поради което цената може леко да варира.
430,92 лв.
Говеждо / Фланк стек -охладен, БЛЕК АНГЪС Уругвай
Делита Трейд ООД предлага говеждо месо в София и цялата страна. Този фланк стек е с произход - Уругвай, охладен и съхраняван от 0-4 градуса. Търговската опаковка на месото е вакуум плик от 1,8 кг. Нашият търговски партньор Bervini Primo гарантира за високото качество на този превъзходен и вкусен фланк стек, както и за правилното му съхранение. Посочената цена е за вакуум плик 1,8 килограма. Преди фактуриране месото се претегля и може да има разминаване в килограмите, поради което цената може леко да варира.
120,29 лв.
Говеждо / Айраунд - охладен, Блек Ангъс Уругвай
Делита Трейд ООД предлага говеждо месо в София и цялата страна. Този айраунд е с произход - Уругвай, охладен и съхраняван от 0-4 градуса. Търговската опаковка на месото е вакуум плик от 2,8 кг. Нашият търговски партньор Bervini Primo гарантира за високото качество на този превъзходен и вкусен айраунд, както и за правилното му съхранение. Посочената цена е за вакуум плик 2,8 килограма. Преди фактуриране месото се претегля и може да има разминаване в килограмите, поради което цената може леко да варира.
103,54 лв.