Списък продукти по марка Delita Trade Special Selection

Пшенична Гръцка питка 18 см
Традиционна пшенична гръцка питка за Гирос - изключително мека и с диаметър 18 см / единично тегло 90 гр.
5,40 лв.
Пшенична Гръцка питка 21 см
Традиционна пшенична гръцка питка за Гирос - изключително мека и с диаметър 21 см / единично тегло 110 гр.
5,54 лв.
Царевична Гръцка питка 16 см
Мека гръцка питка за Гирос, замесена с царевично брашно и с диаметър 16 см / единично тегло 70 гр.
4,80 лв.
Маслини Рус Каламон с костилка
Натуралните “Руси” маслини с костилка Каламон (Каламата) се берат от края на октомври до края на ноември. Плодът се бере малко преди да е узрял. Консервирани само във вода, с добавени оцет и сол (без изкуствени примеси, оцветители и консерванти), тези маслини са прекрасно мезе в компанията на чаша узо.
29,92 лв.
Черни маслини Каламон с костилка 321-350
Маслини черен Каламон (Каламата) с костилка, опаковани в кутия от 3 килограма. С характерна бадемовидна форма, с ясно изразен връх и с цвят, вариращ от кафяво до виолетово-лилаво. Консервирани само във вода, с добавени оцет и сол (без изкуствени примеси, оцветители и консерванти). Изключителният им вкус не случайно ги определя като най-специалните маслини.
32,40 лв.
Черни маслини Каламон без костилка 231-260
Маслини черен Каламон с отстранени костилки и опаковани в кутия от 3 килограма. Маслини с бадемовидна форма, с ясно изразен връх и с цвят, вариращ от кафяво до виолетово-лилаво. Изключителният им вкус не случайно ги определя като най-специалните маслини. Консервирани само във вода, с добавени оцет и сол (без изкуствени примеси, оцветители и консерванти).
42,30 лв.
Черни маслини Каламон на шайби
Маслини черен Каламон с отстранени костилки и нарязани на шайби. Опаковани в кутия от 3 килограма. С цвят, вариращ от кафяво до виолетово-лилаво. Консервирани само във вода, с добавени оцет и сол (без изкуствени примеси, оцветители и консерванти). Изключителният им вкус не случайно ги определя като най-специалните маслини. Подходящи за влагане във всяко ястие, салати, пици много други.
42,30 лв.
Паста от маслини Черен Каламон
Паста от маслини черен Каламон (Каламата). С изключително наситен натурален вкус и аромат, гъста консистенция и минимално съдържание на костилки. Перфектна за всички брускети, ястия и много други.
40,07 лв.