Списък продукти по марка Kotanyi

Пържен лук - печен Kotanyi, буркан 120 гр
Пържен лук - печен Kotanyi, в буркан с дозатор 120 гр. Фини лентички печен и след това изпължен лук, който има универсално приложение като основа към всички видове меса и зеленчуци, като добавка към сосове, също така за гарниране на студени ястия и сандвичи.
9,76 лв.
Микс Агнешко печено Kotanyi - буркан 283 гр
Микс Агнешко печено Kotany, в удобна опаковка буркан с дозатор 283 гр. Готовият микс за печено агнешко представлява специална комбинация от най-фини подправки, перфектни за печено агешко, агнешки котлети, както и пържоли. В смес от олио и масло (1:1) и готовата подправка (дозировката е по желание) агнешките котлети стават особено сочни.
14,26 лв.
Микс Ребърца с мед Kotanyi, буркан 900 гр
Микс Ребърца с мед Kotanyi, в професионална опаковка буркан с дозатор 900 гр. Апетитна комбинация, обогатена с мед за печени и пържени ребърца.
52,50 лв.
Микс Бургер класик Kotanyi, буркан 225 гр
Микс Бургер класик Kotanyi, в удобна опаковка буркан с дозатор 225 гр. За гурме бургери. Майсторски микс, който овкусява идеално кайма от телешко и свинско месо, придава апетитен и леко пикантен вкус.
12,73 лв.
Микс Грил Аржентина Kotanyi, буркан 900 гр
Микс Грил Аржентина Kotanyi, в професионална опаковка буркан с дозатор 900 гр. Много богата, ароматна и пикантна смес, отлична както за говеждо, така и за свинско месо.
48,76 лв.
Микс Грил Барбекю Kotanyi, буркан 950 гр
Микс Грил Барбекю Kotanyi, в професионална опаковка буркан с дозатор 950 гр. Грил барбекю микс доставя на всички гриловани ястия ароматно-огнена пикантност. Точно преди приготвянето разтрийте месото от всички страни с подправката и пригответе по желание. 
27,00 лв.
Пушен червен пипер Kotanyi, буркан 175 гр
Пушен червен пипер Kotanyi, в буркан с дозатор 175 гр. Опушен по автентична технология на дъбови дърва, фино смлян,  придава уникална нотка на печени меса,  рибните ястия, супи, яхнии и различни пастети. Произведен в Испания.
17,26 лв.
Микс Грил Мексико Kotanyi, буркан 893 гр
Микс Грил Мексико Kotanyi, в професионална опаковка буркан с дозатор 893 гр. Мексиканска комбинация за скара и барбекю с огнен вкус и чеснов аромат. Намажете месото обилно и оставете за кратко време преди да го приготвите. Подходящ за всякакъв вид месо, което се пече кратко.
27,23 лв.
Микс Грил Риба Kotanyi, буркан 790 гр
Микс Грил Риба Kotanyi, в професионална опаковка буркан с дозатор 790 гр. Хармоничен микс с лека екзотична нотка и едра структура за риба и морски дарове. Намазвате с олио, поръсвате и печете. 
48,76 лв.
Микс Гулаш Kotanyi, буркан 545 гр
Микс Гулаш Kotanyi, в професионална опаковка буркан с дозатор 545 гр. Миксът се състои от класическите за унгарски гулаш билки и подправки: червен пипер, лук, ким, майорана. Придава на всякакви видове гулаш и яхнии апетитен вкус и типичен тъмночервен цвят.
30,07 лв.
Микс Стек Kotanyi, буркан 1050 гр
Микс Стек Kotanyi, в професионална опаковка буркан с дозатор 1050 гр.  Пикантен аромат с интензивна пиперена нотка. Мариновайте месото с подправката за известно време преди да започнете с готвенето. Подправката е  подходяща за говеждо, телешко, агнешко и свинско месо.
28,19 лв.
Микс за ястия на уок Kotanyi, буркан 359 гр
Микс за ястия на уок Kotanyi, в буркан с дозатор 359 гр. Миксът съдържа типичните подправки за китайската кухня и е създаден специално за ястия на уок. Изпържете месо и зеленчуци на уок в малко фъстъчено масло и добавете 1– 2 с.л. от микса (за 500 g месо/ зеленчуци). По избор може да добавите соев сос или кашу към ястието.
19,06 лв.