Списък продукти по марка Kotanyi

Микс Агнешко печено Kotanyi - буркан 283 гр
Микс Агнешко печено Kotany, в удобна опаковка буркан с дозатор 283 гр. Готовият микс за печено агнешко представлява специална комбинация от най-фини подправки, перфектни за печено агешко, агнешки котлети, както и пържоли. В смес от олио и масло (1:1) и готовата подправка (дозировката е по желание) агнешките котлети стават особено сочни.
14,26 лв.
Микс Ребърца с мед Kotanyi, буркан 900 гр
Микс Ребърца с мед Kotanyi, в професионална опаковка буркан с дозатор 900 гр. Апетитна комбинация, обогатена с мед за печени и пържени ребърца.
52,50 лв.
Микс Грил Аржентина Kotanyi, буркан 900 гр
Микс Грил Аржентина Kotanyi, в професионална опаковка буркан с дозатор 900 гр. Много богата, ароматна и пикантна смес, отлична както за говеждо, така и за свинско месо.
48,76 лв.
Микс Грил Барбекю Kotanyi, буркан 950 гр
Микс Грил Барбекю Kotanyi, в професионална опаковка буркан с дозатор 950 гр. Грил барбекю микс доставя на всички гриловани ястия ароматно-огнена пикантност. Точно преди приготвянето разтрийте месото от всички страни с подправката и пригответе по желание. 
27,00 лв.
Пушен червен пипер Kotanyi, буркан 175 гр
Пушен червен пипер Kotanyi, в буркан с дозатор 175 гр. Опушен по автентична технология на дъбови дърва, фино смлян,  придава уникална нотка на печени меса,  рибните ястия, супи, яхнии и различни пастети. Произведен в Испания.
17,26 лв.
Микс Грил Риба Kotanyi, буркан 790 гр
Микс Грил Риба Kotanyi, в професионална опаковка буркан с дозатор 790 гр. Хармоничен микс с лека екзотична нотка и едра структура за риба и морски дарове. Намазвате с олио, поръсвате и печете. 
48,76 лв.
Микс Домати и билки Kotanyi, буркан 155 гр
Микс Домати и билки Kotanyi, в буркан с дозатор 155 гр. Средиземноморска комбинация иделана за сосове, паста, топинги за брускети, супи, салати, яйца, сирене и др. 
18,00 лв.
Микс за меденки Kotanyi, буркан 175 гр
Микс за меденки Kotanyi, в буркан с дозатор 175 гр. Миксът от подправки за меденки е специално направен за приготвянето на всякакви видове сладкиши. Обичайно меденките се свързват с ловния сезон, тъй като много от рецептите за ястия и сосове с дивеч биват овкусени именно с него.
24,76 лв.
Пипер меланж Kotanyi, буркан 570 гр
Пипер меланж Kotanyi, в професионална опаковка буркан с дозатор 570 гр. Хармонична комбинация с пикантен вкус и силен аромат, за овкусяване и декорация. 
87,76 лв.
Пипер плюс - черен пипер, паприка и зеленчуци Kotanyi, буркан 638 гр
Пипер плюс - черен пипер, паприка и зеленчуци Kotanyi, в професионална опаковка буркан с дозатор 638 гр. Пипер плюс има пикантно-лютив аромат с лека нотка на червен пипер. Това го прави подходящ за всякакви ястия с месо и риба. Привлекателният му външен вид също го прави идеален за декорация.
77,26 лв.
Пържен лук Kotanyi, плик 1 кг
Пържен лук Kotanyi, опакован в плик от 1 килограм. Фини лентички печен и след това изпължен лук, който има универсално приложение като основа към всички видове меса и зеленчуци, като добавка към сосове, също така за гарниране на студени ястия и сандвичи.
21,00 лв.
Мадраско къри Kotanyi, буркан 175 гр
Мадраско къри Kotanyi, удобно опаковано в буркан дозатор 175 гр. За екзотичен вкус и наситен жълт цвят на различни сосове, супи и ястия. Ароматът се развива най-добре, когато сместа се загрее внимателно с мазнина. 
13,50 лв.